Den Danske Billard Union 

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR ONLINE TURNERINGSUDVALGSMØDE (51) MARTS 2020 _- ”CORONA—VIRUS

 

Kære Turneringsspillere

Der er fra DDBU lavet en omfattende plan for afvikling af de resterende kampe, denne har vi fra Sydfyn prøvet at korte ned, så i får et nogenlunde indblik i de 3 senarier.

Under alle omstandigheder vil der her på siden komme opslag når der kommer flere udmeldinger fra DDBU og konkrete datoer for afvikling eller aflysning.

 

Plan A

Sidste runde af holdturneringerne suspenderes på nær de kampe i serierne der har indflydelse på 1 pladsen og alle kampe der har indflydelse på op og nedrykning i divisionerne. Kampene spilles i uge 18 og 19 alt efter om man spiller i lige eller ulige uge.

RF spilles i uge 20 alle landsfinaler droppes.

RF kegler elite spilles i uge 19 DM kegler herrer og damer indiv. spilles i uge 20 DM

Op-Nedrykningsspil i kegler i uge 21

De forskellige cupper må vi lige kigge på

Bonus: Aflyses OB-cup - semi spilles i uge 18 – RF spilles uge 20

Seniorcup – semi spilles uge 19 - RF spilles uge 21

Ungdom- og ladiescup – RF spilles i uge 19 – LF uge 21TURNERINGER (EXCL. DM ér) SOM IKKE ER STARTET OP ENDNU, AFLYSES HERMED !

 


Plan B

Hvis der ikke kan spilles op og nedrykningskampene i uge 21 spilles de i uge 23. Alle andre kampe suspenderes og RF droppes.

Seniorcup overføres til næste sæson. Tenax og Søgaard – tages op senere

 

Plan C

Hvis man ikke kan spille i maj måned heller, fastlåses stillingen som den er nu.

Nedrykningsspillet i Elitediv. kegler og 3-bande spilles i uge 25 (score og indgange bliver ikke registreret i spillebogen) - Hvis kampene i uge 25 ikke gennemføres rykker nr. 11 og 12 i kegler og nr. 7 og 8 slutspil kegler spilles uge 37

kvalifikations turneringer. At vi benytter disse uger, gør at den nye sæson er gået igang, så ingen kan undskylde sig med at være på ferie.

D.v.s. – at alle opnåede resultater vil blive registreret i spillerbogen for 2020-2021.