Nyt vedr. nedlukning Søndag d.28/2-2021

Kære Billardkammerater

Hermed nyt fra DDBU.

Brøndby 25. februar 2021 Billard og Corona-genåbning Indendørs foreningsidrætter, derunder billardsporten, er jo desværre ikke omfattet af den kommende uges genåbning. Men vi ved, at DIF arbejder intenst på at få indendørs foreningsidrætter med i en ny og hurtig genåbningsrunde. DDBU følger spændt de næste ugers forhandlinger og informerer om vigtige fremskridt direkte til klubberne, på hjemmesiden og FB siden.

Som det fremgår af ovennævnte skrivelse fra DDBU, ser det ud til vi snart kan komme igang i med at spille igen, Pt. ligner klubben en rodebutik, da vi er igang med en omfattende opfriskning, mere om dette senere, indtil vi igen kan samles over det grønne klæde håber vi i stadig er ved godt mod og helbred.

Sydfyns Billard klub