Åbning af klubben d. 6 maj 2021

Nyt fra Sydfyns Billard Klub

Nu får vi endelig mulighed for igen at mødes i billardklubben til træning, turneringskampe og social hygge.

Den 6. maj 2021 åbner indendørsidrætten igen og der må max være 25 personer forsamlet.

MEN, der er følgende regler som skal følges og overholdes, for at måtte færdes i klubben:

1. Færdigvaccineret og have et coronapas.
2. Kunne fremvise en negativ test, som ikke må være mere end 72 timer gammel

For at klubben kan opspore en evt. smittespreder, skal man ved ankomst til klubben, skrive i logskemaet, som skal ligge og ikke må fjernes fra bordet i carambolerummet.

Følgende skal oplyses:

1. Dato for ankomst og tidspunkt.
2. Navn – fornavn og efternavn
3. Mobil eller fastnetnummer, som skal kunne benyttes i tilfælde af smitteopsporing
4. Tidspunkt hvornår man har forladt klubben.

Bestyrelsen gør opmærksom på, at såfremt ovenstående restriktionerne ikke overholdes og der ved evt. kontrol bliver uddelt en bøde til klubben, vil det være det eller de medlemmer, som ikke har overholdt reglerne, der vil blive pålagt at betale denne bøde.

Vi henstiller til, at alle tager ovenstående med godt humør, hvis et af medlemmerne anmoder om at se Coronapas eller test. Det er for alles bedste, så vi kan åbne klubben på betryggende vis.

En 72 timers test kan klares i Midtby Hallen uden at skulle bestille tid.

Med sportslig hilsen - vi glæder os til at se jer i klubben igen !
Sydfyns billard Klub

Nye kø skabe.

Kære billardkammerater

I Carona tiden har bestyrelsen arbejdet med at forny klubben.

Bl.a. har vi fået nye kø-skabe og derfor skal vi have flyttet medlemmernes køer fra de gamle skabe til de nye.

De nye skabe er ca. 3 gange større ende de gamle og vi har kun 1/2-delen af de skabe, vi har i dag.

Derfor skal du have din kø sammen med en anden fra klubben, som får hver sin nøgle til skabet.

Find evt. en makker du vil have skab sammen med ellers træffer bestyrelsen valget på dine vegne.

Vi vil gerne have dette sker hurtigst muligt og gerne i denne weekend.

Der er 3 muligheder:

1. Du henter din kø i det gamle skab og venter med at få et nyt til vi åbner
2. Hvis der er nogle fra bestyrelsen, når du kommer, kan du få det nye skab med det samme, det er der i morgen søndag d. 18/4-21 ml. kl. 09.00 0g 13.00
3. Er der ikke sket noget med dit kø-skab, bliver det brækket op af bestyrelsen og køen bliver gemt,  indtil vi hører fra dig.

På nuværende tidspunkt ved vi ikke helt hvordan genåbningen skal foregå og vi afventer nyt fra Dansk Billard Union.

Henning Christensen
mob.nr. 20 74 42 51